Het toevoegen of wijzigen van een rekeningnummer voor Shoptrader Payments in de Pay.nl omgeving is heel eenvoudig. Log in op het dashboard van Pay via https://admin.pay.nl/login. Als je geen toegang hebt tot het dashboard, kun je het wachtwoord resetten door jouw bekende e-mailadres in te voeren via https://admin.pay.nl/passwordlost. Eenmaal ingelogd, navigeer naar "Bedrijfsgegevens" en vervolgens naar "Bankgegevens". Hier kun je eenvoudig een nieuw rekeningnummer toevoegen.