Het kan soms voorkomen dat je als winkelier bepaalde artikelen niet mag verkopen/verzenden naar bepaalde landen. Wij hebben hier een oplossing voor in de vorm van de optie 'landen uitsluiten'. Je vindt deze instelling in de categorie instellingen:

• Ga naar de backoffice van je shop
  • Ga naar Categorieën en Artikelen
  • Selecteer een categorie en klik op de bewerken knop om deze te bewerken.
  • Ga naar het tabblad Landen Uitsluiten
  • Selecteer de gewenste landen
  • Klik op Opslaan

De artikelen in de bewuste categorie kunnen nu niet meer worden verzonden naar de geselecteerde landen. De klant ziet een foutmelding bij het afrekenproces.