Na activatie van deze add-on dien je de volgende stappen te doorlopen:

1. Je kunt deze URL aan Tradetracker doorgeven als locatie van het feed: http://www.uwdomein.nl/addons/tradetracker/tradetracker_feed.php Pas hier logischerwijs uwdomein.nl aan naar jouw eigen domeinnaam.
  2. Het instellen van Tradetracker add-on kan via Add-ons -> Tradetracker (hier voer je jouw Campaign ID en Product ID in.)
  3. Tevens hebben wij op de bedankt pagina een aanpassing gedaan zodat verkopen meetbaar zijn. De landingsmap die gebruikt wordt door Tradetracker kan je bij ons aanmelden via een ticket. Wij zullen dit dan voor je aanpassen. LET OP! Gebruik geen aparte tekens in de naam van een categorie en/of artikel.