Omgeving instellen

1- Picqer account aanmaken.

2- API-key maken. Ga naar de  instellingen pagina > Api keys > maak Api key.

3- Maak een magazijn zichtbaar.

Configuratie

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op Add-ons te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de Picqer add-on. Op de volgende scherm kun je rechts onderin je naam invullen en op "Activeren" klikken.

De configuratie van deze add-on kun je doen door in je backoffice naar Add-ons te gaan in je linkermenu en dan te kiezen voor Picqer koppeling. Je kunt hier Api key en Picqer website (Jouw Picqer domainnaam) toevoegen.

Producten exporteren naar picqer

Dit kan via backoffice > Categorieën & Artikelen > vink de producten die je wilt exporteren > selecteer "Stuur producten naar Picqer " uit de lijst > Actie uitvoeren.

Let op: Product artikelnummer is verplicht.

Orders exporteren naar picqer

Dit kan via backoffice > orders > vink de orders die je wilt exporteren > selecteer "Stuur producten naar Picqer " uit de lijst > Actie uitvoeren.

Let op: Je kunt alleen artikelen bestellen die in Picqer als product bestaan.