Na activatie van de add-on Sooqr dien je deze nog te koppelen aan jouw Sooqr account.

Dit kan je doen in je webshop backoffice. Ga in het linkermenu naar Add-ons > Sooqr.

Vervolgens voer je jouw Sooqr Account ID in en klik je op opslaan. Voer bij het Sooqr ID alleen het nummer in. Dus bijvoorbeeld 11111-1 en niet SQ-11111-1.

Om met Sooqr live te gaan heeft Sooqr een xml feed locatie nodig. Deze xml feed moet eerst voorbereid worden door onze support afdeling.

Wanneer de add-on wordt aangevraagd ontvangen wij automatisch een melding en zullen de xml feed locatie aan jou doorgeven.

Deze kun je doorgeven aan Sooqr.

Wanneer de feed is verwerkt en jouw Account ID is ingevuld zal Sooqr actief zijn op de voorkant van je webshop.

Wil je Sooqr inzichtelijker krijgen? Koppel dan met onderstaande handleiding jouw Sooqr account met jouw Google Analytics account.

https://sooqrsearch.atlassian.net/servicedesk/customer/portal/1/article/863338666?src=-1446776221