De Webpushr add-on kan worden gebruikt om push notificaties te sturen naar je klanten indien die klanten dat wensen. Ze kunnen dit aangeven middels een klein popup kader. Voor gebruik van Webpushr is een account nodig bij https://www.webpushr.com/. Kies uit meerdere designs voor notificaties in je webshop. Webpushr biedt een gratis account tot 10.000 gebruikers.

• Installeer eerst de add-on in je webshop.
  • Ga daarna naar Webpushr om een account aan te maken of in te loggen.
  • Wanneer je een account hebt kun je in het dashboard een nieuwe website aanmaken. Kies voor "typical site". Voer de naam en de url in. Na het klikken op volgende zie je een stuk javascript die je normaliter in je website moet opnemen.

In dit geval kopieer je alleen de key (zie screenshot). Deze key kun je vervolgens ingeven op de add-on configuratiepagina die te vinden is onder Add-ons -> Webpushr.

Als je dit afgerond hebt is Webpushr actief en kun je vanuit Webpushr actief gebruikers benaderen met bijvoorbeeld acties of andere meldingen.