Om jouw verzendopties verder in te stellen volg je onderstaande stappen:

Ga naar Configuratie > Algemeen > tabblad Configuratie > Verzendopties.

Hier kan je verschillende zaken aanpassen zoals het logo van de standaard verzendmethode, welke wordt aangegeven bij de initiƫle bestelling in de winkelwagen.

Ook kan je hier jouw Track&Trace url aangeven, deze wordt dan standaard ingevuld als je de Track&Trace invult en opstuurt naar de klant, en de indicatie van de verzendkosten of je deze aan of juist uit wilt hebben staan.