Een klant besteld een product telefonisch bij, of doet een een bestelling per mail en je hebt deze order handmatig toegevoegd en nu moet de klant nog betalen?

Indien je gebruik maakt van Shoptrader Payments (Pay.nl) kan je een handmatige betaallink genereren vanuit de backoffice waarbij de klant via e-mail een link ontvangt waarmee hij in het betaalscherm van jouw webshop uitkomt om zodoende een betaling te verrichten.

Ga naar Orders > Orders en open de desbetreffende order waar je een betaallink voor wilt genereren.

Klik op de groene knop "Handmatige betaallink genereren".

Vul het bedrag in en een eventuele opmerking voor de klant.

Klik op "Genereer betaallink".

De klant ontvangt nu per e-mail een betaallink waarmee hij kan betalen met alle aangesloten betaalmethodes binnen jouw Shoptrader Payments pakket.