Je krijgt wel eens een bestelling per mail of telefoon binnen?

Hieronder leg ik uit hoe je handmatig een order kunt aanmaken voor jouw klanten.

Log in op de Backoffice van de webwinkel.

Ga naar Orders > Order aanmaken

Kies vervolgens de klant om wie het gaat of maak eerst de nieuwe klant aan met de knop: Klant aanmaken

Klik vervolgens de klant aan waar het om gaat en klik op de knop: "Bevestigen".
Je krijgt nu een open/lege order te zien voor de desbetreffende klant.

Klik vervolgens op de knop: "Artikel toevoegen" om artikelen toe te voegen aan de order.
Er opent een pop-up waarin je de desbetreffende artikelen kan opzoeken en kan toevoegen aan de order.

Vervolgens klik je op de knop "Update" om de order in te dienen.

Wanneer je gebruik maakt van Shoptrader Payments kan je nu ook een handmatige betaallink aanmaken bovenin de order > Handmatige betaallink genereren.