De betaalmodules die in het afrekenproces getoond worden zijn gekoppeld aan de verzendmodule die de klant selecteert. Op deze manier ziet de klant alleen de betaalmodules die voor hem relevant zijn: een Nederlandse klant ziet bijvoorbeeld iDEAL en een Belgische klant BanContact. Om je betaalmodules in gebruik te nemen zal je deze daarom eerst moeten koppelen aan een verzendmodule. Dit document verteld je hoe je dit doet:

• Ga naar de backoffice van jouw winkel.
  • Open in het linkermenu "Modules" en klik op "Verzendmodules".
  • Wijzig hier bijvoorbeeld de PostNL module.
  • Scroll helemaal naar beneden tot je uitkomt bij: "Betalen - verzenden". Je ziet een lijst met te koppelen betaalmodules.
  • Vink de modules aan die je wilt aanbieden. Je kunt de volgorde waarin de klant de modules ziet aanpassen door te slepen.
  • Klik vervolgens op Opslaan (bovenaan de pagina) en je bent klaar!