Wanneer de add-on Autocomplete Search geactiveerd is kan je deze aan of uitschakelen onder: Configuratie > Zoeken.
Hier vind je tevens nog onderstaande instellingen:

1. Zoekmogelijkheden (op welke basis dient er gezocht te kunnen worden? Bijv: EAN, Artikelnummer, SKU, Omschrijving of Tag)

2. Autocomplete zoeken (aan of uitschakelen)

3. Uitverkochte artikelen tonen (geef hier aan of uitverkochte artikelen moeten worden getoond in de zoekresultaten)

4. Meest gezochte zoektermen wissen (door deze optie aan te zetten worden na het klikken op 'Opslaan' de lijst met meest gezochte zoektermen - de Tag Cloud - gewist)