Met de add-on 'Beheer Account' kun je zelfstandig één of meerdere beheerders toevoegen aan je systeem. Volg deze stappen om dit te doen:

1. Open de backoffice en navigeer naar Configuratie > Beheerders.
  2. Bij "Voeg een nieuwe beheerder toe", voer de gebruikersnaam in voor het nieuwe account.
  3. Vul daarna het wachtwoord in en geef een herstel e-mailadres op. Dit adres wordt gebruikt als de gebruiker het wachtwoord vergeet.
  4. Bepaal of het account beheerdersrechten krijgt. Met beheerdersrechten kan de beheerder nieuwe beheerders aanmaken en bestaande beheerders wijzigen.
  5. Beslis of de beheerder moet inloggen met Google Two Factor Authentication. Als dit vereist is, moet de beheerder een smartphone met de Google Authenticator app gebruiken bij het inloggen in de backoffice.

Nadat je de add-on 'Beheer Account' hebt geactiveerd, kun je specifieke rechten toewijzen aan elke gebruiker. Dit doe je door de gebruiker te bewerken en vervolgens naar het tabblad 'Beheermodule' te gaan.