ShopKeeper POS  Basic add-on activeren

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op Add-ons te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de StoreKeeper POS Basic add-on. Vervolgens vul je op het volgende scherm rechts onderin je naam in en klik je op "Activeren".

Daarnaast dien je een account hebben bij StoreKeeper. Je kunt deze activeren door een e-mail te sturen naar sales@storekeeper.nl of bel met +31 850 16 8008.

Wanneer je een account bij StoreKeeper hebt kun je de volgende stappen volgen:

• Open de backoffice van Shoptrader, ga naar Configuratie, Api en maak daar een token aan. Geef deze lees en schrijf rechten.
  • Open de backoffice van StoreKeeper, ga naar de App store,  POS voor Shoptrader.
  • Vul de naam van de winkel in en klik op Verbind.
  • In het volgende scherm vul je de Shop URL en het token in die je bij Shoptrader hebt aangemaakt

• Klik op connect
  • Vervolgens kun je klikken op "Producten ophalen" uit webshop

Gebruik van het POS

In de backoffice van StoreKeeper kun je vervolgens het POS opstarten door te klikken op het POS icoon rechts naast POS.

Syncen van voorraad en artikelen

Het is dus belangrijk om te realiseren dat artikelen en voorraad in Shoptrader leidend zijn. Wanneer er bestellingen worden verwerkt via StoreKeeper POS, zullen deze automatisch naar de Shoptrader-webshop worden gesynchroniseerd.

Wanneer er artikelen en voorraden worden aangepast in Shoptrader zullen deze automatisch worden gesynchroniseerd naar StoreKeeper.

Wil je gebruikmaken van een pinterminal of andere hardware of heb je nog vragen over StoreKeeper POS in het algemeen? Je kunt deze activeren door een e-mail te sturen naar sales@storekeeper.nl of bel met +31 850 16 8008.