One Page Checkout add-on activeren

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op Add-ons te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de One Page Checkout add-on. Op de volgende scherm kun je rechts onderin je naam invullen en op "Activeren" klikken.

Gebruik

Nadat je de add-on hebt geactiveerd, hoef je verder niets te doen. De afrekenpagina wordt nu op 1 pagina getoond i.p.v. de 4 losse pagina's. Klanten kunnen zodoende veel sneller en overzichtelijker afrekenen!