Orderstatus commentaar add-on activeren

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op Add-ons te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de Orderstatus commentaar add-on. Op de volgende scherm kun je rechts onderin je naam invullen en op "Activeren" klikken.

Configuratie

De configuratie van deze add-on kun je doen door in je backoffice naar Add-ons te gaan in je linkermenu en dan te kiezen voor Orderstatus commentaar. Je kunt hier 10 teksten opgeven die je vervolgens kunt selecteren bij een order.

De Orderstatus commentaar add-on is beschikbaar vanaf het pakket Business.