Ga in je backoffice naar het artikel waar je "Tekst uploaden" aan wilt toevoegen. Klik op het tabblad "Algemeen". Daar zie je een veld genaamd "Tekstveld namen". Vul de naam in voor het tekstveld. Je kunt meerdere tekstvelden per artikel creëren door op het plus teken naast het tekstveld te klikken.

Wanneer een klant gaat afrekenen, krijgt hij/zij eerst een pagina te zien met de tekstveld(en) waarop een tekst kan worden geplaatst. Nadat de order is geplaatst, kun je de tekstvelden terugvinden in je orderoverzicht.

Je kunt de add-on nog verder configureren onder: Add-ons > Tekst uploaden.

Hier kan je zaken aanpassen zoals:

Invoer van tekst verplicht.

Maximum lengte van tekst.

Tekst in shopping cart.