Wensenlijst add-on activeren

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op Add-ons te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de Wensenlijst add-on. Op de volgende scherm kun je rechts onderin je naam invullen en op "Activeren" klikken.

Gebruik

Een bezoeker kan artikelen op de wensenlijst plaatsen. De wensenlijst kan daarna in delen of in zijn geheel aan de winkelwagen toegevoegd worden.

Om gebruik te kunnen maken van wensenlijst, dient de bezoeker een account te hebben en in te loggen.

Onder Add-ons > Wensenlijst kan je de volgende instellingen nog aan of uit zetten:

Wensenlijst verwijderen na bestelling
Wensenlijst button op artikelpagina
Wensenlijst button op artikeloverzicht