Hotjar kan geïnstalleerd worden d.m.v. de Hotjar add-on. Deze verbind je als volgt met jouw website:

Installeer de Hotjar add-on.

Ga naar Hotjar instellingen in de backoffice via Add-ons > Hotjar.

Vul hier de site ID in. Deze kan je vinden in de Tracking code binnen jouw Hotjar account als hjid (Hotjar ID).

Vul de Version ID in. Deze vind je in jouw Tracking code als hjsv (Hotjar Snippet Version)

Klik op opslaan. Jouw website is nu succesvol gekoppeld aan jouw Hotjar account.