Na activatie van de add-on dien je de volgende stappen te doorlopen:

Maak een gratis account aan bij Adcrowd: https://www.adcrowd.com/nl/register

Kopieer het Adcrowd ID in jouw Shoptrader add-on. Dit doet je als volgt:

Login bij Adcrowd en ga naar: https://www.adcrowd.com/platform/segment/smart_pixel

In de Javascript-code zie je een regel staan als: a.async = a.src = '//pixel.adcrowd.com/smartpixel/ceqwbb6e872f539be9213f9193000029d7.js';

Het vetgedrukte gedeelte is jouw Adcrowd id. Voer dit in jouw Shoptrader backoffice onder "Add-ons > Adcrowd> Adcrowd ID". Let op: Het gaat alleen om het gedeelte achter 'smartpixel/'. Een voorbeeld van wat je in de backoffice moet zetten: ceqwbb6e872f539be9213f9193000029d7.js

Stuur een E-mail naar support@adcrowd.com met als onderwerp 'Start Shoptrader' en in de E-mail jouw naam op Adcrowd en jouw domeinnaam bij Shoptrader. Adcrowd zal dan binnen 1 werkdag een gratis set dynamische banners voor je aanmaken.

Je kan jouw retargeting campagne gaan opzetten. Gebruik hiervoor het stappenplan om eenvoudig door de stappen te lopen: https://www.adcrowd.com/nl/retargeting-stap-voor-stap