Redirects zijn essentieel om een soepele gebruikerservaring te garanderen en om te voorkomen dat bezoekers foutmeldingen zoals 404-pagina's tegenkomen.

Wanneer Redirects uitvoeren

Bij het verplaatsen van content: Wanneer je een productpagina of categorie verplaatst naar een nieuwe URL, is het belangrijk om een redirect in te stellen van de oude naar de nieuwe URL. Dit zorgt ervoor dat bezoekers en zoekmachines automatisch naar de juiste pagina worden geleid.

Bij het offline halen van content: Als u besluit een categorie of product offline te halen, zorg er dan voor dat alle subcategorieën of producten die onder deze categorie vallen, ook offline worden gezet. Als dit niet gebeurt, kunnen bezoekers nog steeds toegang krijgen tot deze pagina's, wat tot verwarring kan leiden.

Raadpleeg het volgende artikel hoe redirects ingesteld kunnen worden: https://support.shoptrader.com/support/solutions/articles/80000578546-url-s-doorverwijzen-301-redirects-