Wanneer je een andere bedrijfsnaam op het klant rekeningafschrift wilt laten tonen kan dit eenvoudig door ons de juiste naam door te geven. Let wel op dat dit alleen mogelijk is wanneer deze naam voorkomt op het KvK uittreksel in het dashboard van Pay.nl.

Dit kun je doen door in te loggen via https://admin.pay.nl/login.

Mocht je hier geen toegang toe hebben dan kun je het wachtwoord resetten door het bekende e-mail adres in te voeren via https://admin.pay.nl/passwordlost

Ga vervolgens naar bedrijfsgegevens en voeg daar een geüpdate KvK uittreksel toe.  Geef via ons ticket systeem op https://support.shoptrader.com door welke naam er op het rekening afschrift moet komen.