Wanneer je via de backoffice handmatig een order aanmaakt en hierin een OCS artikel plaatst, dan gaat het systeem er in eerste instantie vanuit dat jij als winkelier het artikel zelf verstuurd. In de order zie je een grijs dropshipment-icoontje met de hovertekst 'wordt verstuurd door winkelier'.  Wil je dat OCS het artikel verstuurd, dan moet dat in de order worden aangegeven. Dit doe je als volgt:

• Ga naar de backoffice van je shop
  • Ga naar Orders > Orders
  • Ga naar de desbetreffende order en klik op het potloodje om de order te bewerken
  • Vink bij de desbetreffende artikelen het veld dropshipment aan.
  • Klik op update