Futy is meer dan een chat op je webshop. Futy is bot widget die je heel eenvoudig kan instellen. Zo zet je bezoekers om in Leads, o.a. via WhatsApp, Video call, Telefoon en E-mail.

Hoe kun je Futy activeren?

Omgeving instellen

Maak een account aan op https://www.futy.io/

Log in op het dashboard van https://app.futy.io/

Ga naar "Implementatie (menu) > key", kopieer jouw persoonlijke key.

Activeer de add-on in de backoffice en plaats jouw persoonlijke key.

Configuratie

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren in je webshop backoffice. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op "Add-ons" te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de Futy add-on. Op het volgende scherm kun je rechts onderin je naam invullen en op "Activeren" klikken.

De configuratie van deze add-on kun je doen door in je backoffice naar Add-ons te gaan in je linkermenu en dan te kiezen voor Futy. Je kunt hier de Futy widget activeren en jouw persoonlijke key toevoegen.