Wanneer je bij het kiezen van een servicepunt de melding "This system is trying to display carriers that haven't been activated in this integration's settings" ziet, wijst dit op een configuratieprobleem binnen SendCloud. Volg de onderstaande stappen om dit snel te verhelpen:

1. Ga naar de SendCloud website en log in.
  2. Navigeer naar 'Instellingen'.
  3. Kies vervolgens voor 'Integraties'.
  4. Selecteer de relevante integratie en klik op 'Bewerken'.
  5. Onder 'Carriers', vink de benodigde carriers aan.
  6. Bevestig je wijzigingen door op 'Opslaan' te klikken.

Mocht je na deze stappen nog steeds issues tegenkomen of heb je verdere vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ons team staat altijd klaar om je verder te helpen.