Met Calendly kunnen jouw klanten een afspraak maken in je website.

De Shoptrader Calendly add-on toont op elke pagina rechtsonder in beeld een knop die een popup opent.

Calendly add-on activeren

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op Add-ons te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de Calendly add-on. Op de volgende scherm kun je rechts onderin je naam invullen en op "Activeren" klikken.

Calendly Account aanmaken

Maak op calendly.com gratis een account aan om je afspraken te kunnen laten zien in je website.

Calendly add-on instellen

Ga in de Backoffice in het linkerzijbalk menu naar “Add-ons > Calendly afspraken”.
Hier kan je de add-on activeren, je Calendly link plaatsen en de button kleuren instellen.

Vul bij “Calendly widget url” de link van je Calendly afspraak in.

Je kan deze link vinden op je Calendly account.
Ga naar Calendly.com en log in. Op de pagina “Home” of “My Calendly” staat naast je accountnaam een blauwe link.

Voorbeeld: https://calendly.com/mijn-account

Kopieer deze link en plak deze in “Calendly widget url” op de add-on pagina in je Shoptrader Backoffice.

Tip: Wil je dat op je website maar één afspraak wordt getoond? Plaats dan bij “Calendly widget url” de link van die afspraak.

Voorbeeld: https://calendly.com/mijn-account/mijn-afspraak