Met Zopim/Zendesk kun je live chatten met jouw klanten, wat ideaal is om snel vragen te beantwoorden en hen te helpen bij het plaatsen van een bestelling.

Zopim/Zendesk biedt een gratis pakket aan waarmee je gebruik kunt maken van één chatagent. Dit is goed te gebruiken in combinatie met een webwinkel. Wil je meer chatagents of extra functionaliteiten? Dan kun je ook het betaalde pakket afnemen bij Zopim/Zendesk. Meer informatie vind je op Zendesk.nl.

Nadat je de add-on hebt geactiveerd, moet je de volgende stappen doorlopen:

1. Maak een account aan bij Zopim/Zendesk voordat je de add-on kunt gebruiken.

2. Om de chatfunctionaliteit in te stellen, kun je ons de inloggegevens van het account via ons ticketsysteem aanleveren of het stukje code per ticket toesturen dat je in de Zopim/Zendesk account vindt onder de knop Instellingen > Widget.