Wil je bijvoorbeeld een linkje maken op een informatiepagina naar een artikel toe? Dat kan! Volg hieronder de stappen om een link te creeëren.

1. Ga naar een teksteditor en schrijf jouw tekst.

2. (Voorbeeld) Schrijf een stukje tekst met daarin volg deze link

3. Selecteer de regel volg deze link zodat deze blauw gehighlight is.

4. Klik nu in de editor op het "link" icoontje:

5. Vul nu de URL in waar de link naar toe moet verwijzen en klik op OK.

Sla vervolgens de informatiepagina of artikelbeschrijving op en je hebt een succesvolle link gecreeërd!