Een product retour gekregen en je wenst een gehele of gedeeltelijke terugbetaling te doen?

Indien je gebruik maakt van Shoptrader Payments (Pay.nl) kan je terugbetalingen rechtstreeks via de backoffice van Shoptrader uitvoeren. Hieronder leg ik uit hoe je dit kan doen:

Ga naar Orders > Orders en open de desbetreffende order waarin je een volledige of gedeeltelijke terugbetaling wilt verrichten.

Klik bovenin het orderscherm op de knop Terugbetaling.

Vul vervolgens het volledige of gedeeltelijke bedrag in wat je wenst terug te betalen en tevens welke dag dit terugbetaald dient te worden en klik op de knop Uitvoeren.

LET OP! Een gedeeltelijke terugbetaling kan maar 1x uitgevoerd worden, wens je hierna nogmaals een terugbetaling te verrichten op dezelfde order dien je bij Pay.nl in te loggen om een terugbetaling uit te voeren.