Hieronder vind je de stappen om handmatig een klant aan te maken in de Backoffice van jouw webwinkel:

1. Log in op de Backoffice van jouw webwinkel.
  2. Ga naar Klanten > Klant aanmaken.
  3. Voer de NAW-gegevens in van de klant.
  4. Voer indien nodig ook een wachtwoord in voor het account, zodat de klant in de toekomst kan inloggen op de webwinkel en geef aan of de klant zich inschrijft voor de nieuwsbrief.
  5. Klik op de knop "Bevestigen" om de klant aan te maken.

Let op: De eindklant kan het wachtwoord alleen zelf resetten door gebruik te maken van de "Wachtwoord Vergeten" knop op het inlogscherm van de voorkant van de webwinkel. Het nieuwe wachtwoord wordt vervolgens naar het e-mailadres gestuurd waarmee de klant zich initieel heeft aangemeld.