Hieronder leg ik uit hoe je handmatig een klant kunt aanmaken:

Log in op de Backoffice van uw webwinkel.

Ga naar Klanten > Klant aanmaken

Voer de NAW gegevens in van de klant.

Voer eventueel ook een wachtwoord in voor het account waarmee de klant in de toekomst kan inloggen op de webwinkel en geef aan of de klant zich inschrijft voor de nieuwsbrief.

Klik op de knop: "Bevestigen" om de klant aan te maken.

Een wachtwoord resetten kan de eindklant alleen zelf doen door de Wachtwoord Vergeten knop te gebruiken op het inlogscherm van de voorkant van de webwinkel. Er zal dan een wachtwoord worden toegestuurd naar het e-mailadres waarmee de klant zich initieel heeft aangemeld.