Om een factuur of pakbon in te zien volg je de volgende stappen:

Log in op de backoffice van de webwinkel.

Ga naar Orders > Orders en open de desbetreffende order waarvan je de factuur en/of pakbon wenst in te zien.

Klik vervolgens rechts bovenin het orderscherm op "Factuur" of "Pakbon" om deze in te kunnen zien.

Wil je gelijk de factuur versturen naar de klant? Dat kan ook hier door op de knop "PDF factuur versturen" te klikken.

LET OP! Ook na een wijziging in de order moet je de factuur en pakbon opnieuw genereren door op de bovenstaande knoppen te drukken. Zie je de aanpassing niet op de factuur en/of pakbon? Druk dan met de factuur open op CTRL + F5 om de cache te verversen.