Veel webshopeigenaren willen graag hun klantnummers ophogen om nieuwe klanten niet de indruk te geven dat zij bijvoorbeeld de eerste of de twintigste klant zijn in de webshop.

Om het klantnummer op te hogen, volg je de volgende stappen:

• Ga naar Configuratie in de backoffice.
  • Klik vervolgens op Algemeen en ga naar het tabblad Configuratie.
  • Scroll helemaal naar beneden totdat je uitkomt bij "Order- en Klantnummers".
  • Vul het getal in waarmee je wilt beginnen of verder wilt gaan. Het eerstvolgende klantnummer zal dit nummer ontvangen.

BELANGRIJK! Gebruik altijd een hoger getal dan het laatste klantnummer! Als je dit niet doet, kan de volledige administratie in de war raken omdat er al nummers in het verleden zijn gebruikt.