Wanneer je bezig bent om de webwinkel bij te werken en je wilt niet dat klanten er last van hebben kan je een tijdelijke "Offline pagina" instellen. Hieronder de uitleg hoe dit in te stellen is:

Allereerst stellen we de pagina in: open Tekstmanager > Offline pagina

Hier staat standaard een tekst vanuit Shoptrader in "Op dit moment zijn wij nog even offline." Het staat natuurlijk volledig vrij om hier jouw eigen draai aan te geven.

Nadat de tekst is aangepast klik je op "Opslaan".

Om vervolgens de pagina te tonen aan jouw klanten ga je naar Configuratie > Algemeen > tabblad Configuratie > Webwinkel online > Uit

Direct eronder voeg je jouw eigen IP-adres toe zodat jezelf wel de voorkant van de webwinkel kan blijven zien. Dit kan d.m.v. op de knop te klikken: "Vul mijn IP-adres in".

Klik op "Opslaan".

Jouw klanten krijgen nu de Offline Pagina te zien en je kunt aanpassingen doen en ook inzien zonder dat de klanten een "rommelige" website te zien krijgen.