Wanneer je op de voorkant van jouw webshop op een artikel klikt en je bij een ander artikel uitkomt kan dit aan het volgende issue liggen:

Je hebt het artikel gekopieerd onder Categorieën en artikelen en je hebt de Artikel URL niet aangepast van het nieuwe artikel. Dan verwijst het gekopieerde (nieuw aangemaakte artikel) nog naar het artikel waarvan je deze gekopieerd hebt.

Dit los je op door te gaan naar: Catalogus > Categorieën en artikelen > zoek het desbetreffende nieuwe artikel op. Klik op het potloodje achter het artikel en ga naar het tabblad "Zoekmachine". Vul daar nu de correcte Artikel URL in door bijvoorbeeld de naam met streepjes ipv spaties er in te zetten en klik op Opslaan.

Ververs nu de voorkant van de webshop met CTRL + F5 om de cache te legen en het correcte product wanneer je op klikt moet nu tevoorschijn komen. Is dit nog steeds niet het geval? Dien dan een ticket in op onze supportafdeling. Zij helpen je dan verder!