Om een categorie en vervolgens een artikel toe te voegen volg je onderstaande stappen:

Categorie aanmaken:

Ga naar Categorieën en artikelen > Catalogus

Klik eerst op "Nieuwe categorie".

Voer nu de categorienaam in en waar de categorie zichtbaar moet zijn.

Bij beschrijving kan je een Categorie beschrijving invoeren, eenmaal boven en eenmaal onder de artikelen welke binnen de categorie zichtbaar zijn.

Vervolgens kan je nog een afbeelding koppelen aan de categorie.

Bij zoekmachine vul je de metadata in voor Google zodat de categorie geïndexeerd wordt.

Klik nu op "Opslaan", gefeliciteerd! Je hebt succesvol jouw eerste categorie aangemaakt.

Artikel aanmaken

Nadat je een categorie hebt aangemaakt open je deze door op de categorienaam te klikken.

Binnen de categorie zie je twee knoppen, Nieuw artikel en Nieuwe categorie.
Mocht je binnen een bestaande categorie subcategorieën willen aanmaken kan dat d.m.v. de knop Nieuwe categorie aan te klikken. We gaan nu echter voor een nieuw artikel.

Klik op knop "Nieuw artikel".

Voer hier alle relevante data in voor het artikel zoals artikelnaam, voorraad en waar het artikel getoond moet worden, wat het artikel kost, afbeeldingen etc etc.

Zodra alles is ingevuld klik je op "Opslaan" om het artikel toe te voegen.