Veel producten hebben merk licenties en deze wil je natuurlijk met trots tonen, hieronder leg ik je uit hoe dit in te stellen is:

Ga naar Catalogus > Merken

Eventuele voorbeeld merken kan je simpelweg verwijderen.

Klik op de knop "Toevoegen" om een merk toe te voegen.

Voer de gegevens in van het merk zoals Merknaam, Website URL van het merk, of je wenst het merk in de merkenslider te tonen en een eventuele link naar de merkenpagina waar de klant gelijk alle artikelen kan inzien van dat merk.

Daarnaast kan je nog een beschrijving kwijt voor de merkenpagina en natuurlijk een afbeelding van het desbetreffende merk.

Bij het tabblad Zoekmachine kan je nog Metadata kwijt voor Google.

Klik op "Opslaan" om het merk aan te maken.

Ga nu naar het desbetreffende artikel waar het merk aan gekoppeld moet worden.

In het tabblad Algemeen van het artikel scroll je iets naar beneden tot je bij het dropdownmenu aankomt van Merk:
Hier selecteer je het merk en klikt vervolgens op "Opslaan" onderaan de pagina.

Wanneer je meer dan 5 merken hebt toegevoegd verschijnt nu op de homepage boven de footer de merkenslider welke alle afbeeldingen van de merken in een slider toont.