Om gebruik te maken van voorraad moet de voorraad configuratie zijn ingevuld.

Hieronder leg ik uit waar je de voorraad instellingen kunt vinden:

Ga naar Configuratie > Algemeen > tabblad Voorraadinformatie.

Hier kan je de voorraadcontrole aanzetten en bijvoorbeeld aangeven of er een voorraad stoplicht getoond moet worden.

Wat moet er gebeuren met een artikel zodra deze niet meer op voorraad is? Ook dit kan je hier instellen.

Tevens kan je een orderstatus koppelen welke er voor zorgt dat wanneer je een order die desbetreffende status geeft, de voorraad van de artikelen in die order wordt bijgeboekt.