Op deze pagina vind je informatie over de Postcode Check add-on van Shoptrader. Met deze add-on kunnen klanten hun postcode en huisnummer invoeren voordat ze hun straatnaam en plaats opgeven tijdens het afrekenproces.

Om de Postcode Check add-on te gebruiken, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Ga naar de Shoptrader Backoffice en klik op 'Add-ons' in het linkermenu.

2. Zoek naar de Postcode Check add-on en klik op 'Activeer'.

3. Nadat je de add-on hebt geactiveerd, kun je de postcode check nog apart aan- of uitzetten onder: "Add-ons > Postcode Check".

4. De volledige Postcode Check werkt automatisch, dus je hoeft verder niets te configureren. Klanten krijgen nu in het afrekenproces eerst de mogelijkheid om hun postcode en huisnummer in te voeren voordat ze hun straatnaam en plaats opgeven. Deze worden automatisch aangevuld na het invoeren van een bestaande postcode-huisnummer combinatie!

Als je nog vragen hebt over het gebruik van de Postcode Check add-on, kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Wij staan altijd voor je klaar om te helpen.