Hieronder vind je de uitleg over het gebruik van de add-on Account goedkeuren.

Wanneer de add-on geactiveerd is dienen klanten eerst een account aan te maken op de voorkant van de webwinkel.

Dit kunnen zij doen onder het kopje: "Account aanmaken" (vaak terug te vinden in het topmenu of de informatiebox van de winkel).

Zodra de klant een account heeft aangemaakt komt er een verzoek tot goedkeuring te staan in de backoffice onder: Klanten > Klanten > Naam van de klant:

Bij het kopje Goedgekeurd zal in eerste instantie altijd de optie op Nee staan. Om dit te wijzigen en de klant dus "goed te keuren" klik je op de naam van de klant, scroll je naar beneden en zet je de optie: "Account goedgekeurd?" op Ja.

Wanneer je dit gedaan hebt krijgt de klant automatisch een welkomst E-mail met de gegevens welke de klant nodig heeft om in te kunnen loggen. Deze E-mail kan je personaliseren onder: Backoffice > E-mail > Account goedgekeurd.

Mocht je jouw klanten persoonlijk willen aanspreken dan kan je gebruik maken van enkele tags. De tags zijn als volgt:

- |KLANT_NAAM|
- |VOORNAAM|
- [KLANT_VOORNAAM]
- [KLANT_ACHTERNAAM],
- |GEBRUIKERS_NAAM_VAN_KLANT_NIET_WEGHALEN|
- |WACHTWOORD_VAN_KLANT_NIET_WEGHALEN|

Je kan deze tags bijvoorbeeld op de volgende manier gebruiken: Beste [KLANT_VOORNAAM], of Geachte heer/ mevrouw [KLANT_ACHTERNAAM],