Na activatie van deze add-on dien je nog de volgende stappen te doorlopen:

1. Onder Add-ons -> Kiyoh Box in de backoffice kan je de configuratie van de add-on aanpassen. Je dient de API Key en Location ID in te vullen.
    De API Key vind je in het klantportaal van Kiyoh onder Uitnodigen -> Extra opties.

2. Onder Website uiterlijk -> Boxen vind je een box met de naam "Add-on: Kiyoh", de box kun je vervolgens slepen naar de linkerkolom, de rechterkolom of de footer om deze daarin te laten tonen. In deze box krijg je de widget dan te zien.

3. Het is ook mogelijk om het iFrame van de Kiyoh box ergens anders te plaatsen. Ga naar het Kiyoh klantportaal en klik bovenin op Publiceren. Onder de Kiyoh afbeelding zie je een code staan, deze kun je bijvoorbeeld in de broncode plaatsen bij de Top header.

De uitnodigingen worden pas verstuurd nadat de order de orderstatus heeft gekregen die je hebt ingesteld.

Het is mogelijk om Rich Snippets in Google te laten tonen, zet dan de Rich Snippets aan. Dit geldt alleen voor subpagina's net voor het hoofddomein, bijvoorbeeld https://www.shoptrader.nl/templates-overzicht/