Reeleezee add-on activeren

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op Add-ons te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de Reeleezee add-on. Op de volgende scherm kun je rechts onderin je naam invullen en op "Activeren" klikken.

Configuratie

De configuratie van deze add-on kun je in je backoffice doen door naar Add-ons te gaan in je linkermenu en dan te kiezen voor Reeleezee. Op de pagina die dan verschijnt kun je je Reeleezee gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

Gebruik

Nadat je de add-on hebt geactiveerd en geconfigureerd, kun je orders exporteren naar Reeleezee. Dit doe je in je backoffice per order. Je vindt je orders in je backoffice onder Orders. Selecteer de orders die je wilt exporteren naar Reeleezee door een vinkje te plaatsen, links, voor de order. Er opent dan een schermpje waarin je "Exporteer naar Reeleezee" kunt selecteren en op knop "Actie uitvoeren" kunt klikken.