Exact Online Basis add-on activeren

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op Add-ons te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de Exact Online Basis add-on. Op de volgende scherm kun je rechts onderin je naam invullen en op "Activeren" klikken.

Exact Online

Wanneer je nog geen Exact Online boekhoudpakket hebt, kun je hier een pakket aanschaffen.

Koppel Exact aan Shoptrader

Nadat je de add-on hebt geactiveerd en een Exact Online boekhoudpakket aangeschaft, moeten deze twee nog gekoppeld worden. Deze koppeling wordt verzorgd door iWebDevelopment. Je hebt de keuze uit twee koppelingen. iWebDevelopment Exact Online Basis en iWebDevelopment Exact Online Premium. Voor Basis heb je het Exact pakket Basis of Geavanceerd nodig. Voor Premium heb je Exact pakket Premium nodig. Klik hier en selecteer de gewenste koppeling.

Handleiding Exact Basis

Je kunt hier de handleiding voor Exact Basis van iWebDevelopment downloaden.