Snelstart add-on activeren

Voordat je de add-on kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. Dat doe je door in je backoffice, bovenaan, op Add-ons te klikken. In het overzicht van alle add-ons kies je voor de Snelstart add-on. Op de volgende scherm kun je rechts onderin je naam invullen en op "Activeren" klikken.

Gebruik

Deze koppeling wordt verzorgd door S for Software. Om de verdere afhandeling te bespreken, kan je contact opnemen via het telefoonnummer +31 (0) 342 745 295.