Om Daisycon te kunnen gebruiken, dien je eerst deze add-on te activeren. Dat doe je door in je backoffice bovenaan de pagina op "Add-ons" te klikken. De pagina met alle add-ons verschijnt dan op je scherm. Klik op de Daisycon add-on. Op de volgende pagina vul je rechts, onderin, je volledige naam en klikt op "Activeren".

Geef de volgende URL door aan Daisycon als locatie van de feed: http://DOMEINNAAM.NL/daisycon_feed.php (vervang DOMEINNAM.NL met je eigen domeinnaam).

Om te controleren of alles nog naar behoren werkt na de aanpassing, adviseert Shoptrader om een bestelling te plaatsen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de supportafdeling van Shoptrader via het ticketsysteem.