De configuratie van deze add-on kun je doen door in je backoffice naar Add-ons te gaan in je linkermenu en dan te kiezen voor Marktplaats. Op de pagina die dan verschijnt zie je de volgende twee onderdelen die je kunt wijzigen:

1) Telefoonnummer

2) Alle artikelen standaard in Marktplaats feed tonen

Wanneer je het tweede onderdeel op "Aan" hebt gezet, hoef je verder niets te doen bij je artikelen wat betreft Marktplaats. Heb je dit onderdeel op "Uit" gezet, dan kun je per artikel instellen of dit op de Marktplaats feed moet komen. Het per artikel instellen doe je door in je backoffice naar het betreffende artikel te navigeren en dan te kiezen voor het tabblad Feeds.

Als de add-on goed is ingesteld, dient er per categorie een Marktplaats categorie te zijn ingevuld. In deze categorie kun je je Marktplaats instellingen doen onder het tabblad Feeds. Je vindt daar Marktplaats instellingen zoals groep, rubriek en prijstype.

Feed naar Marktplaats

Wanneer je klaar bent, kun je naar je feed gaan via http(s)://DOMEINNAAM.NL/addons/marktplaats/marktplaats.php (vervang DOMEINNAAM.NL met je eigen domeinnaam). Voor het indienen van deze feed bij Marktplaats kun je contact opnemen met Marktplaats.