De configuratie van deze add-on kun je in je backoffice doen door naar Add-ons te gaan in je linkermenu en dan te kiezen voor Tweakers Feed. Op de pagina die dan verschijnt kun je onderstaand regel wijzigen:

Alle artikelen standaard in de Tweakers feed tonen

Wanneer je ervoor kiest om dit aan te zetten, hoef je verder niets te doen bij je artikelen wat betreft Tweakers. Heb je dit onderdeel uitgezet, dan kun je per artikel instellen of dit op de Tweakers feed moet komen. Het per artikel instellen doe je door in je backoffice naar het betreffende artikel te navigeren en dan te kiezen voor het tabblad Feeds.

Wanneer je klaar bent, kun je naar je feed gaan via http(s)://DOMEINNAAM.NL/addons/tweakers/tweakers.php (vervang DOMEINNAAM.NL met je eigen domeinnaam).