Koongo account

Voor het gebruik van deze add-on heb je een account bij Koongo nodig. Je kunt je aanmelden via my.koongo.com.

Configuratie

• Log in op Koongo en kies voor "Create a new store".
  • Kies op de volgende pagina bij "Choose platform:" voor "Shoptrader"
  • Vul bij "Google Feed URL" het volgende in: http(s)://DOMEINNAAM.NL/addons/koongo/kongoo.php (vervang DOMEINNAAM.NL met je eigen domeinnaam).

Deze feed is alleen zichtbaar voor Koongo en Shoptrader. Het is bij deze feed niet mogelijk om zelf de feed te bekijken.