Locatie van de Kelkoo feed

De locatie van de Kelkoo feed is http(s)://DOMEINNAAM.NL/addons/kelkoo/kelkoo.php (vervang DOMEINNAAM.NL met je eigen domeinnaam).

Configuratie

De instellingen kun je vinden in je backoffice onder Add-ons > Kelkoo.
Hier plaats je jouw Kelkoo Merchant ID en geef je aan of alle artikelen getoond dienen te worden.

Wil je dit liever niet en wil je per artikel aangeven of deze in de feed meegenomen dient te worden?
Dat kan onder het tabblad Feeds bij het desbetreffende artikel.