Om Datafeedwatch te kunnen gebruiken, dien je eerst deze add-on te activeren. Dat doe je door in je backoffice bovenaan de pagina op "Add-ons" te klikken. De pagina met alle add-ons verschijnt dan op je scherm. Klik op de Datafeedwatch add-on. Op de volgende pagina vul je rechts, onderin, je volledige naam en klikt op "Activeren".

Je kunt de feed http://www.DOMEINNAAM.NL/addons/datafeedwatch.php toevoegen aan je account van datafeedwatch.com (vervang DOMEINNAM.NL met je eigen domeinnaam).

Bij de Datafeedwatch feed is het niet mogelijk om zelf de inhoud te zien. Dit is afgeschermd en alleen zichtbaar voor Shoptrader en Datafeedwatch. Het is dan ook niet mogelijk om dit zichtbaar te maken voor jou of een andere partij.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de supportafdeling van Datafeedwatch. Zij verzorgen de support.