Om Bolfeed te kunnen gebruiken, dien je eerst deze add-on te activeren. Dat doe je door in je backoffice bovenaan de pagina op "Add-ons" te klikken. De pagina met alle add-ons verschijnt dan op je scherm. Klik op de Bolfeed add-on. Op de volgende pagina vul je rechts, onderin, je volledige naam en klikt op "Activeren".

Nadat de add-on is geactiveerd, kan je een API key aanmaken in je backoffice. Dit kan je doen onder "Configuratie" > "Algemeen" > "API". Deze API key kan je vervolgens invoeren bij Bolfeed. Bolfeed helpt je met de mappings en instellingen. Bolfeed neemt telefonisch contact met je op wanneer je met je account live kunt gaan.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Bolfeed of met de supportafdeling van Shoptrader via het ticketsysteem.