Na activatie van deze add-on kun je de volgende stappen doorlopen:

1. Maak een account aan op EasyAds

2. Maak binnen je Shoptrader backoffice een API key aan. Dit kun je doen via "Configuratie" > "Algemeen" > "API"

3. Deze API key kan je vervolgens invoeren bij EasyAds

4. EasyAds helpt je met de mappings en instellingen. Zij nemen ook contact met je op wanneer het account live kan gaan

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met EasyAds of de support afdeling van Shoptrader via het ticketsysteem.